""

Sorgun Belediyesi’nden İftar Yemeği « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 07:29

Sorgun Belediyesi’nden İftar Yemeği

Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Milletvekili adayları ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Sorgun Belediyesi’nden İftar Yemeği
Son Güncelleme :

02 Haziran 2018 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz düzenlediği iftar yemeği ile ilgili şu açıklamalarda bulundu; Sayın Ahmet Şimşek’in yapmış olduğu Belediye Başkanlığından Milletvekili adaylık süreci nedeniyle istifa etmesinden dolayı bu görev bana teveccüh edildi. Kendilerine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Üzerime aldığım sorumluluğun ne kadar ulvi ve zor bir görev olduğunun farkındayım. İnşallah hep beraber ortak akıl ve dayanışma ile Sayın Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’ın ve Milletvekillerimizin destekleriyle bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız. Sorgun’a en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Halkımızın teveccühünü kazanmak için bütün gayretimizle çalışacağız. Önümüzde yapılacak olan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Bu anlamlı davete katılan ve aynı sofranın etrafında bir araya geldiğimiz her bir dava arkadaşıma bu vesileyle şükranlarımı sunuyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.”
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Sorgun Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, 24 Haziran’da yapılacak seçimler için partililerden daha fazla çalışmalarını istedi.
Yozgat’ta gerçekleştirilen yatırımları anlatan Bozdağ, Türkiye’nin dört bir yanını büyüttüklerini söyledi.Türkiye’yi durdurmak ve kontrol altına almak için yapılanlara dikkati çeken Bozdağ, yapılanlara rağmen Türkiye’nin durdurulamadığını belirtti. “Cumhurbaşkanımızı milletimizin gönlünden düşürmeyi de başaramayacaklardır.” diyen Bozdağ, yeni bir döneme geçildiğini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.