""

Sorgun Belediyesi’ne cenaze nakil aracı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:41

Sorgun Belediyesi’ne cenaze nakil aracı

Sorgun Belediyesi hizmet araçlarına bir yenisini daha ekleyerek mevcut cenaze nakil araç sayısını ikiye çıkardı.

Sorgun Belediyesi’ne cenaze nakil aracı
Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 11:11

Sorgun Belediyesi hizmet araçlarına bir yenisini daha ekleyerek mevcut cenaze nakil araç sayısını ikiye çıkardı.
Sorgun Belediye Başkanı Murat Gürbüz, araç filosuna bir cenaze aracı daha eklendiğini belirterek, Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız cenaze nakil aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Sorgun Belediyesi olarak halkımızın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için bir cenaze aracı daha aldık. Aldığımız cenaze taşıma özelliğine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmiştir.
Bizler bu tam donanımlı araçlarımızla vereceğimiz hizmet ile ailelerimizin acılı zamanlarında, cenazelerinin defin ve nakil işlerinde eziyet ve zahmeti yaşamamalarını sağlayacağız. Her zaman olduğu gibi bize ihtiyaç duyulan her anda vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Uğur 21 Ağustos 2020 / 15:52 Cevapla

Cenaze nakil araçlarınızı modernize etmek yetmiyor 20 Ağustos 2020 ! Bu araçlarımızdan biri ile şoförü annemi hayattan kopardı . Katilin en ağır cezayı almasını yüce Türk adaletinden bekliyorum.