""

Sorgun Belediyespor dümeni bırakmıyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:33

Sorgun Belediyespor dümeni bırakmıyor

Yozgat Birinci Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor, kendisi gibi şampiyonlukta iddialı Yozgat İl Özel İdarespor ile karşılaştı.

Sorgun Belediyespor  dümeni bırakmıyor
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Boğazlıyan İlçe Stadı’nda oldukça soğuk havada oynanan maça, Sorgun Belediyesporlu oyuncular göğüslerinde Türkiye haritası üzerinde ay yıldız ve ‘Her şey vatan için’, sırtlarında da ‘Millet eğilmez, Türkiye yenilmez’ yazılı tişörtlerle çıktılar. Sorgun Belediyesporlu taraftarlarında PKK ve Apo aleyhine attığı tezahüratlar eşliğinde başlayan maça her iki takımda kontrollü başladı. Yenilmezlik unvanını yitirmek istemeyen Sorgun Belediyespor, bu düşüncelerin etkisi altında maça önceki maçlara oranla daha stresli başlarken, rakip takımda Sorgun Belediyespor’a ilk yenilgisini tattırmak istemenin stresi ile başladı.
Maçın ilk tehlikeli atağı Sorgun Belediyespor’dan geldi. 3. Dakikada kazanılan korner atışını Serdar kullandı, Turgut yükseldi kafayı vurdu, meşin yuvarlak yan direği sıyırıp auta gitti.
10. Dakikada ceza sahası çizgisine yakın bir yerden kazanılan serbest vuruşu Abbas kullandı. Ceza sahası içine yaptığı ortada, bir anda ceza sahası karıştı. Yaşanan karambolde Sorgun Belediyesporlu oyuncular topu filelere gönderemeyince Sorgun Belediyespor bir golden oldu.
22. Dakikada İl Özel İdarespor bir frikik kazandı. Kullanılan atışta Kaleci Emrah topu yumrukla uzaklaştırdı.
31. Dakikada gelişen Sorgun Belediyespor atağında Serdar topu Mahmut’a, Mahmut’ta Turgut’a gönderdi, Turgut oldukça müsait bir durumda topa iyi vuramayınca takımını bir golden etti.
33. Dakikada Serdar sol kanattan getirdiği topu ceza sahası içerisindeki Turgut’a aktardı, bu futbolcu topu iyi kontrol edemedi.
34. Dakikada bu kez Turgut sağdan ortaladı, top ceza sahası ön çizgisi üzerinde Murat’ın önüne düştü, bu oyuncu kötü bir vuruşla topu auta attı.
44. Dakikada gelişen Sorgun Belediyespor atağında kale içine yapılan ortada, kaleci topu tuttu, sonra elinden kaçırdı, pozisyonu iyi takip eden Kaptan Serdar, topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
45+3 de Harun aldığı topla Sorgun Belediyespor defansını geçti, kaleci Emrah ile karşı karşıya kaldı, attığı şut yan direkten geri döndü, maçın hakemi de bu pozisyon sonrasında ilk yarıyı bitirdi.
İkinci yarıya İl Özel İdarespor biraz doaha atak başladı. İkinci yarının ilk beş dakikasında rakibinin üzerine daha çok giden İl Özel İdaresporlu futbolcular, ne istedikleri pozisyonu, ne de aradıkları golü bulabildiler.
50. Dakikada Sorgun Belediyespor ceza sahası ön çizgisinin yarım metre dışından bir serbest vuruş kazandı. Atışı Can Bartu kullandı, meşin yuvarlak direği yalayıp auta gitti.
54. Dakikada gelişen Özel İdarespor atağında Süleyman düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi 1-1
56. Dakikada ikinci yarıda oyuna giren Taha topla hareketlendi, ceza sahasına girerken vurdu, meşin yuvarlak auta gitti.
60. Dakikada Hasan sol kanattan topu getirdi. Kaleye paralel bir şekilde altı pasa ortaladı, Kaleciyi de geçen topa Turgut çok müsait bir pozisyonda dokunamadı.
68. Dakikada Serdar’ın ortasında Mahmut Ömer’e bıraktı, onun şutu az farkla dışarı gitti.
71. Dakikada Serdar uzaktan şansını denedi, şutu farklı şekilde auta gitti.
76. Dakikada Serdar ortaladı, Bilal yükselip kafayı vurdu, bu topta auta gitti.
79. Dakikada Serdar’ın köşeye gönderdiği sert şutu kaleci son anda kornere çeldi.
85. Dakikada Kaptan Serdar sol kanattan aldığı topla ceza sahasına hareketlendi, ceza sahasına girerken çok sert vurdu ve topu çataldan filelere taktı 2-1
Bu golden sonra başka pozisyon ve gol olmayınca Sorgun Belediyespor bu haftayı da üç puanla kapatarak yenilmezlik unvanını devam ettirdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19