""

Sorgun Belediye’ye soğuk duş « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:49

Sorgun Belediye’ye soğuk duş

Yozgat Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren lider Sorgun Belediyespor kendi sahasında ağırladığı İl Özel İdaresispor’a diş geçiremedi.

Sorgun Belediye’ye soğuk duş
Son Güncelleme :

20 Şubat 2017 - 7:00

Rakibini yenerek şampiyonluk yolundaki en büyük engellerden birini geride bırakmak isteyen Sorgun Belediyespor’un 90 dakika boyunca istekli oynamasına rağmen gol atamadığı, İl Özel İdaresispor’un da daha iyi kapandığı maçta ortaya çıkan golsüz beraberlik Yerköyspor’u 4-2 yenen Yemenoğlu Yozgatspor’a yaradı.
Sorgun Belediyespor ligin dördüncü haftasında konuk ettiği şampiyonluğun bir başka iddialı takımlarından İl Özel İdaresispor ile golsüz berabere kaldı.
Ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak zirvede bulunan Sorgun Belediyespor, 6 puanla kendisini takip eden takımlardan İl Özel İdaresispor karşısında aradığını bulamadı.
Rakibini yenerek çok önemli bir avantaj elde etmek ve rakibini yarışın dışında bırakmak isteyen Sorgun Belediyespor’un daha üstün oynadığı maçta oyuncular buldukları pozisyonları iyi değerlendiremeyince golsüz başlayan maç aynı şekilde sonuçlandı.
Bu sonuçla puanını 10’a çıkartan Sorgun Belediyespor liderliğini korurken, İl Özel İdaresispor 7 puanla haftayı üçüncü sırada kapattı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19