""

Sorgun’a 32 derslikli okul yapılacak « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 14:52

Sorgun’a 32 derslikli okul yapılacak

İl genelinde yapılması planlanan modern okullardan biri de Sorgun’a yapılacak. 32 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokul binasının ihalesi yapılarak sözleşmesi imzalandı.

Sorgun’a 32 derslikli okul yapılacak
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2022 - 18:36

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, öğrenciler için modern okulların yapımına yönelik projelerin sözleşmelerinin imzalanmaya devam ettiğini belirterek,
“Sorgun İlçemize 32 derslikli Ortaokulumuz hayırlı olsun. İlçemizde yapımı planlanan 32 derslikli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu binasının ihalesi 42 Milyon 913 TL bedelle (KDV hariç) yapılarak yüklenici firma ile sözleşmesi imzalandı. Yatırımın gerçekleşmesinde emek veren ve katkı sağlayan Devlet Ricalimize teşekkür eder, eğitim camiamıza hayırlı olmasını dileriz.”dedi.
Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.