""

Sorgun’a altın madalya ile döndü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 23:54

Sorgun’a altın madalya ile döndü

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ve tüm kategorilerde 46 ülkeden bin 590 sporcunun mücadele ettiği İstanbul’da yapılan 8’inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Sorgunlu tekvandocu İrem Akdoğan gümüş madalya kazandı.

Sorgun’a altın madalya ile döndü
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 16:46

Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer gazetemiz muhabirine yaptığı Genç bayanlar 68 kilogramda yarışan Akdoğan’ın ilk dört maçını da kazanarak finallerde mücadele etme hakkı kazandığını ifade ederek “Dünya’dan üst düzey sporcuların katıldığı ve İstanbul’da yapılan 8’inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Genç bayanlar 68 kilogramda yarışan İrem Akdoğan ilk dört maçını kazanarak finale yükseldi. Finalde Ukraynalı rakibine az farkla yenilen Akdoğan şampiyonada gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Sporcumuz elde ettiği bu derece ile bize, Yozgat ve Sorgun’u başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşattı. Biz inanıyoruz ki sporcumuz daha nice şampiyonluklar yaşayacak ve yaşatacak” dedi.

Biçer’in böyle uluslar arası bir turnuvada madalya almasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Dinçer, “Turnuva sonrası bizleri arayarak tebrik eden Yozgat Valimiz sayın Ziya Polat, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19