""

Sorgun’a tekstil fabrikası kuruluyor « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 05:06

Sorgun’a tekstil fabrikası kuruluyor

Sorgun’a yapılacak ve 1000 kişiye istihdam sağlayacak tekstil fabrikası için ilk adım atıldı. Fabrika binası için beton firması ile sözleşme imzalandı.

Sorgun’a tekstil fabrikası kuruluyor
Son Güncelleme :

07 Mayıs 2021 - 14:48

Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, geçtiğimiz yıl Aralık ayı içerisinde Sorgun Belediyesi’ne ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sorgun halkına istihdama yönelik büyük bir yatırım müjdesi vermiş, Sorgun ilçesinde yaklaşık bin kişinin çalışacağı bir tekstil fabrikasının 2021 yılında hizmete gireceğini açıklamıştı.
Bu müjdenin üzerinden geçen 4 aylık sürenin ardından yapılan yeni açıklama ile fabrikanın hayata geçirilmesi için beton firması ile sözleşmenin imzalandığı bildirildi. Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci, sosyal medya hesabından yaptığı açılamada şu ifadeleri kullandı; “İlçemizde faaliyet gösterecek 1000 kişilik istihdam sağlayacağımız tekstil fabrikası için yaptığımız anlaşma sürecinde bugün itibari ile fabrika binasının yapımı için Bilton Beton şirketi sahibi Samet Budak ile fabrika yapım işi sözleşmesini imzalamış bulunuyoruz. Sorgun’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Göç veren değil göç alan bir şehir inşa etme çabalarımız sizlerin desteğiyle ve Allahı’ın izni ile gerçekleşecek.”
Fabrika binası Belediye tarafından inşa edilecek ve tamamlanmasının ardından imzalanacak protokol ile yatırımcı firmaya kira karşılığında teslim edilecek. Bina müştemilatı, bina içi donanım ve makinelerin tamamı yatırımcı firma tarafından karşılanacak.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN