""

Sorgun’da 23 Nisan coşkusu « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 19:28

Sorgun’da 23 Nisan coşkusu

Sorgun’da düzenlenen etkinlik; İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal’ın Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Daha sonra Bahçeşehir Koleji’nin Bando Gösterisi ile devam etti. Gösterilerin ardından Ertuğrul Gazi İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı, ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Sorgun’da 23 Nisan coşkusu
Son Güncelleme :

23 Nisan 2024 - 18:09

Programda konuşan Sorgun Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci,”Sevgili çocuklar; sahip olduğunuz hakları koruyacak, size daha iyi bir yaşam bırakacak, sizi geleceğe daha güçlü hazırlayacağız. Her alanda donanımlı olacağınız; en önemlisi yaşamaktan mutluluk duyacağınız bir şehir inşa ediyor olacağız.Sizlerle birlikte bugünü adına yakışır şekilde kutladık. Neşenize coşkunuza ortak olmaktan dolayı çok mutluyum. Sizin gülüşleriniz yarının aydınlık Türkiye’sinin teminatıdır. Bizlerde o gülüşler daim olsun diye gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.