""

Sorgun’da 32 derslikli okul eğitime açıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:25

Sorgun’da 32 derslikli okul eğitime açıldı

Sorgun ilçesinde geçtiğimiz yıl inşasına başlanan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, yeni binasına taşınarak eğitim- öğretime başladı

Sorgun’da 32 derslikli okul eğitime açıldı
Son Güncelleme :

20 Kasım 2023 - 17:40

32 derslikli modern okul binası, ilçenin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayarak öğrencilere daha iyi bir öğrenim ortamı sunmayı hedefliyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, okulun eğitim-öğretime başlaması sebebiyle ziyaret gerçekleştirerek öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Sınıfları da ziyaret eden Öcal, öğrencilerle sohbet ederek, yeni eğitim yuvalarının hayırlı olması dileğinde bulunarak eğitim üzerine sohbet etti.
Öcal, yaptığı açıklamada, okulun eğitime başlama sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, yeni eğitim yuvasının ilçe için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun 32 derslikten oluştuğunu ve toplamda 1070 öğrenciye hizmet verdiğini vurgulayan Öcal, okulun sadece dersliklerle sınırlı kalmayarak geniş spor sahaları ve sosyal donatılarla ilçe eğitimine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.
Öcal, “Yeni okulumuz, fiziki ve genel durumu bakımından son derece modern olarak tasarlandı. Öğrencilerimize sadece dersler değil, aynı zamanda spor ve sosyal etkinliklerle de gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. ” dedi. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.