""

Sorgun’da 7 ayda 293 nikah kıyıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 03:32

Sorgun’da 7 ayda 293 nikah kıyıldı

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yılın ilk 7 ayında toplam 293 nikah kıyıldı.

Sorgun’da 7 ayda 293 nikah kıyıldı
Son Güncelleme :

29 Temmuz 2017 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,”Sorgun sınırlarımız içerisinde bu yıl geçen yıla göre daha fazla nikah kıyıldı. Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında gurbetçi vatandaşlarımızın tatil amaçlı ilçemize gelmeleriyle birlikte nikah sayısında oğlan bir artış gözleniyor. Bu artışların Ağustos ayının sonunda kadar devam etmesini bekliyoruz. Ben yeni yuva kuracak bütün yeni çiftlerimize mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini temenni ediyorum. Ayrıca Belediyemiz olarak dünya evine giren bütün yeni çiftlerimize Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ediyoruz” dedi.
Dünya evine girmeye hazırlanan Harun ve Yeşim çifti ise, yaptıkları nikah ile birlikte çok mutlu olduklarını belirterek, yeni yuva kuracak bütün çiftlere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.