""

Sorgun’da Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği açıldı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 07:33

Sorgun’da Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği açıldı

Sorgun Belediyesi tarafından yaptırılan Engelliler Umut Spor Kulübü Derneği hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Sorgun’da Engelliler Umut  Spor Kulübü Derneği açıldı
Son Güncelleme :

03 Aralık 2016 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, törende yaptığı konuşmada engellilere yönelik faaliyet gösteren bu tür kulüpleri önemsediklerini ve her sıkıntılarında Sorgun Belediyesi olarak mümkün olan desteği vereceklerini söyledi.
Kulübün engellilere yönelik başarılı çalışmalar yapacağına inandığını belirten Başkan Şimşek, kulüp yöneticilerine çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Dernek Başkanı Süleyman Özdemir’de engelin bedende değil beyinde ve bakış açısında olduğunu belirterek, bedenen engellilerden basketbol, voleybol ve atletizm dalında takımlar kurduklarını ve büyük başarılara imza atmayı amaçladıklarını ifade etti.
Engellilere sportif alanda eğitimler vereceklerini kaydedenÖzdemir, kulübün kurulmasında emeği geçen herkese özellikle Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e bugüne kadar verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Konuşmaların ardındanYerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Metin Gezer, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, Dernek Başkanı Süleyman Özdemir kulüp binasının açılış kurdelesini keserek kulüp binasını gezdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.