""

Sorgun’da Hırsızlar mahalle sakinlerini canından bezdirdi « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 05:18

Sorgun’da Hırsızlar mahalle sakinlerini canından bezdirdi

Sorgun Aydınlıkevler Mahallesine dadanan hırsızlar mahalle sakinlerini canından bezdirdi.

Sorgun’da Hırsızlar mahalle  sakinlerini canından bezdirdi
Son Güncelleme :

15 Şubat 2017 - 9:34

Aynı mahallede oturan Yusuf Şahan ve Mehmet Yetkin’in evine de giren hırsızlar evde buldukları ziynet eşyalarını ve çeşitli elektronik malzemelerini çalarak olay yerinden kaçtı. Edinilen bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi 1286 sokak üzerinde bulunan Yusuf Şahan’ın, babasının rahatsızlığı nedeniyle iki gündür evde bulunmadığını tespit eden hırsızlar, evin balkonundan içeri girerek yatak odasında bulunan çeşitli ziynet eşyalarını çaldı ve olay yerinden uzaklaştı. İki gün sonra evine dönen Şahan, evinin soyulduğunu fark ederek durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Aynı gün hırsızlar, Yusuf Şahan ile birlikte aynı adreste oturan Mehmet Yetkin’e ait otomobil içerisinde bulunan teyip ve hoparlörleri çalarak olay yerinden uzaklaştı. Her iki olay ile ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.