""

Sorgun’da kadınlardan güç birliği « Yeniufuk Gazetesi

7 Mayıs 2024 - 16:10

Sorgun’da kadınlardan güç birliği

Sorgun’da yaşam koçu Pınar Ünal öncülüğünde oluşturulan “Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar” grubu, Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir buluşma düzenledi.

Sorgun’da kadınlardan güç birliği
Son Güncelleme :

11 Mart 2024 - 13:56

Sorgun’da yaşam koçu Pınar Ünal öncülüğünde oluşturulan “Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar” grubu, Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir buluşma düzenledi.

Sorgun’daki kadınlar, “Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar” inisiyatifiyle birlikte güçlerini birleştirerek, toplumsal kalkınmaya ve dayanışmaya önemli katkılar sağlıyorlar. Bu tür etkinlikler, kadınların potansiyellerini keşfetmelerine ve topluma daha da güçlü bir şekilde katkıda bulunmalarına olanak tanıyor.

Her hafta pazar günü bir araya gelen grup üyeleri  bu kez özel toplantılarını, anlamlı bir güne denk getirerek gerçekleştirdiler. Sorgun Bobbili Kafe’de bir araya gelen kadınlar, Sorgun’daki potansiyellerini ve neler başarabileceklerini değerlendirdiler. Yeni iş fikirleri, evden çalışma imkanları, el becerileriyle üretilen ürünlerin yapımı ve satışı gibi çeşitli konular üzerinde yoğun bir şekilde konuştular.

Programda bir konuşma yapan yaşam koçu Pınar Ünal, “Eşlerimiz güçlü, sağlıklı ve mutlu oldukça, ayakta kalabilme mücadelesinin yükünü karı koca birlikte hafifletirler” dedi. Zihinsel ve düşünsel becerilere sahip, kendine güvenen ve saygın kadınların gerçek anlamda güçlü kadınlar olduğunu vurgulayan Ünal, “Güçlü olmak, ev huzurunda akılcı, iyileştirici ve çözümleyici kararlar almak demektir. Ben değil ‘biz’ olmak demektir” şeklinde konuştu. Ayrıca, çocukların sağlıklı bir aile ortamında büyüdüklerinde daha mutlu ve huzurlu olacaklarını belirtti.

Güçlü Kadınlar Güçlü Yarınlar ekibine katılım gösteren ve katılamayan tüm kadınlara teşekkürlerini ileten Ünal, “Burada bütün kadınlarımızla birlik beraberlik içerisinde kardeşçe, ailemize, çevremize ve ilçemize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda daha fazla nasıl katkı sağlarız bunun çalışması içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde daha geniş bir alanda iftar buluşmamız olacak, durmak yok yola devam ediyoruz.”dedi.

Ünal, güzel ve anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Sorgun Hanzade Pastanesi’ne ve Bobbili Cafe’ye teşekkürlerini iletti.

Toplantı, yemek ikramı ve üyelerle birlikte pasta kesimiyle sona erdi. Haber: Nazife EKİCİ

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.