""

Sorgun’da kan bağışı kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 18:12

Sorgun’da kan bağışı kampanyası

Türk Kızılayı Yozgat Kan Bağışı Merkezi, Sorgun’da kan bağışı kampanyası başlattı.

Sorgun’da kan bağışı kampanyası
Son Güncelleme :

03 Ekim 2017 - 7:00

Salih Paşa Cami karşısında düzenlenen kampanyaya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Yozgat Kan Bağışı Merkezi doktoru Selçuk Cansız, düzenli olarak Sorgun’a geldiklerini ve ilçedeki bağışçılardan memnun olduklarını söyledi.
Cansız, özellikle son günlerde yaşanan olaylar dolayısıyla kan bağışının daha önemli bir hale geldiğini ve vatandaşların bu bilinç ışığında kan bağışına daha çok rağbet gösterdiklerini ifade etti.
Sorgun’da düzenli olarak kan bağışında bulunan vatandaşlar olduğunu söyleyen Cansız,”Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kampanyamızda öncekilere oranla daha fazla kan bağışı yapıldı. 6 gündür kan bağışımız devam ediyor. Şuana kadar 450 ünite kan topladık. Kampanyamız 2 gün daha devam edecek” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.