""

Sosyete Pazarı açıldı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:41

Sosyete Pazarı açıldı

Alış veriş sektörüne yenilik getirecek ve Yozgat’ta ilk olma özelliği taşıyan Sosyete Pazarı, Yozgat Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde hizmete girdi.

Sosyete Pazarı açıldı
Son Güncelleme :

13 Mayıs 2017 - 7:00

Her hafta Cuma günü vatandaşa hizmet verecek olan Sosyete Pazarı’nın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Dualar eşliğinde açılan Sosyete Pazarı, Yozgat halkı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Yozgat ve diğer illerden gelen esnafın oluşturduğu Sosyete pazarında vatandaşın ihtiyacına karşılık veren ayakkabıdan çantaya, zücaciyeden kozmetiğe, spordan klasik giyeme kadar birçok ürün yer aldı.
Sosyete Pazarının açılışında konuşan Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, “Yozgat bu tür hizmetlerle yavaş yavaş hareketleniyor. Şehrin canlanması için bu tür hizmetlere ihtiyaç vardı. Yozgat Belediyemizde bir ilke daha imza attı. Burayı bize kazandırdı. Sosyete pazarının Yozgat halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer ise “ Sebze ve meyve pazarının ardından köylü pazarı da Yozgat Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar yerine alınmıştı. Şimdi de Pazar yeri, haftanın bir günü sosyete pazarı ile vatandaşlarımıza hizmet etmiş oluyor. Beklediğimizden daha iyi bir tablo ile karşılaştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Sosyete pazarının açılmasında büyük emeği geçen Belediye Başkanı Kazım Arslan ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Günümüzün ekonomik sisteminde alışveriş merkezlerinin, süper marketlerin çoğaldığı sistemde esnafın bunlarla baş edebilmesinin en önemli yollarından birisi de bu pazarlardır. İnşallah Yozgat esnafı da buna yeterince katkı sağlar. Esnafımız için halkımız için bereketli olur. Temennimiz burada kaliteli ve ekonomik ürünlerin satılmasıdır. Bu şekilde olduğu zaman bu pazar aksamadan işlemeye devam edecektir”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.