""

Sürücülere bayram uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:41

Sürücülere bayram uyarısı

Yozgat ve Otomobilciler Odası Başkanı İlhami Bakıcı Bayram tatiline çıkacak sürücüleri uyararak, “Uykusuz, yorgun, dalgın ve alkollü araç kullanmayalım” dedi.

Sürücülere bayram uyarısı
Son Güncelleme :

23 Haziran 2017 - 7:00

Bakıcı, yaptığı açıklamada, Bayramtatili nedeniyle özellikle şehirler arası yollarda trafik yoğunluğu yaşanacağı ve bunun da kazaları beraberinde getirebileceği uyarısında bulundu.Sürücülerin, yola çıkmadan önce mutlaka araçlarının bakımlarını yaptırmaları gerektiğini anımsatan Kaplan, yeterli dinlenmeden sonra yola çıkılmasının önemine dikkat çekti.
Bakıcı, şunları kaydetti:
“Bayramdolayısıyla yine yollarımızda trafik yoğunluğu artacaktır. Sürücülerimiz ve trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın yollarda çok dikkatli olması gerekir. Trafik kurallarına gereken hassasiyeti gösterirsek, kazaların önüne geçmemizde mümkün olacaktır. Uykusuz, yorgun, dalgın ve alkollü araç kullanmayalım.
Aşırı hız, hatalı sollama, yakın takip ve şerit ihlalinden özellikle kaçınalım. Yolculuk öncesi araç bakımının yapılması da hayati önem taşımaktadır.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.