""

Süsler Sokak şemsiye ile kaplandı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 22:43

Süsler Sokak şemsiye ile kaplandı

Yozgat’ta Süsler Sokak, rengarenk şemsiyelerle süslenerek yeni görünümüne kavuştu.

Süsler Sokak şemsiye ile kaplandı
Son Güncelleme :

05 Haziran 2017 - 8:40

Yozgat Belediyesi tarafından başlatılan Şemsiye Sokak çalışmaları kapsamında Süsler Sokak 100’ün üzerinde şemsiyeyle kaplandı.
Sokağa farklı bir hava katan şemsiyeler vatandaşların ilgisi oldu. Sokağın yeni halini gören birçok vatandaş, sokağa girip hatıra fotoğrafı çekindi. Yozgat Belediyesi ve çevre esnafın katkılarıyla gerçekleştirilen uygulama, en çok esnafı sevindirdi. Şemsiyelerin sokağa ayrı bir hava kattığını belirten esnaf, sokağın bundan sonra daha çok hareketleneceğini düşünüyor.
Sokağa rengarenk bir görünüm kazandıran şemsiyelerin oluşturduğu dekorun vatandaşların ilgisini çektiğini söyleyen Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan,”Süsler Sokağı pilot bölge olarak belirledik. Sokağı adına yakışır bir şekilde esnafımızın yardımıyla süsledik. Şehre ve sokağa farklı bir hava kattı. Vatandaşlar sokağa gelerek fotoğraf çekiniyor. Ayrıca şemsiyeler sokağın canlanmasını sağladı. İlerleyen zamanlarda bu uygulamayı başka sokaklara da hayata geçireceğiz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.