""

TALAS’I DEViRDiK « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 21:51

TALAS’I DEViRDiK

Son üç maçını kazanarak şampiyonluk yarışına devam eden Yozgatspor, galibiyetlerine de bir yenisini Kayseri deplasmanında ekledi.

TALAS’I DEViRDiK
Son Güncelleme :

28 Kasım 2016 - 7:00

Mustafa Özkaya’nın attığı gollerle 2-0 öne geçen son 10 dakika biraz sıkıntı yaşamasına rağmen üstünlüğünü koruyarak 3 puanı hanesine yazdıran Kırmızı Siyahlılar, üst sıralardaki rakiplerinin de puan kaybetmediği haftayı kayıpsız geçerek yarıştaki iddiasını korudu.
Yozgatspor, Talasgücü Belediyespor’u deplasmanda yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkardı.
MAÇTAN DAKİKALAR
Dak.2: Talasgücü atağında kaleci Mustafa araya girerek topu taca gönderdi.
Dak.14: Yozgatspor’un kazandığı serbest atışı kullanan Mustafa’nın şutu dışarı çıktı.
DAK19(GOL): Rakip defansın dengesinin bozulduğu anda topla buluşan Mustafa ceza sahasına girerek Yozgatspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. 0-1.
Dak.38: Talasgücü atağında atılan sert şut auta çıktı.
Dak.43: Sağ kanattan hızla ceza sahasına giren İlhan’ın attığı şut auta çıktı.
Dak.45: Yozgatspor’un kazandığı serbest atışta top auta çıktı.
İKİNCİ YARI
DAK.47(GOL): Yozgatspor ikinci yarıya da çok iyi başladı. Sağ kanattan İlhan’ın yaptığı ortada Talasgücü defansı müdahale edemeyince topla buluşan Mustafa kendisinin ve takımının ikinci golünü attı 0-2..
Dak.51: İlhan yine sağ kanatan etkili geldi ortasında Yozgatsporlu oyuncular vuramayınca mutlak bir pozisyon kaçtı.
Dak.58: Yozgatspor’un serbest atışını Muharrem kullandı sağ kanatta topla buluşan İlhan’ın şutu az farkla dışarı çıktı.
Dak.64: Ev sahibi ekip köşe atışı kazandı. Ceza sahasına yapılan ortada oluşan karambolde atılan şutu Mustafa son anda kurtararak gole izin vermedi.
Dak.74: Yozgatspor’un kazandığı köşe atışından gelen top Selim’in önünde kaldı bu oyuncunun vuruşunda top direkten döndü.
DAK.80(GOL): Talasgücü atağında top Muhammet’in eline çarptı hakemin verdiği penaltıyı kaleci Mustafa kullandı ve topu ağlara göndererek takımını umutlandıran golü attı 1-2..
Kalan dakikalarda her iki takımın atakları sonuç vermeyince maçı Yozgatspor 2-1 kazandı ve puanını 18 yaparak 4’üncü sıradaki yerini korudu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19