""

TARAFTARA BüYüK GöREV « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:07

TARAFTARA BüYüK GöREV

Yozgat’ın sportif faaliyetlerdeki iki temsilcisi Bozokspor ve Yozgatspor, bugün kendi saha ve seyirci önünde rakiplerini ağırlayacak.

TARAFTARA BüYüK GöREV
Son Güncelleme :

19 Kasım 2016 - 7:00

Kamu Personeli Seçme ve Yerleştirme Sınavı nedeniyle Pazar günü oynanması gereken karşılaşmalar, Federasyon tarafından bir gün önce yapılması kararlaştırıldı.
Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerle zor günler yaşayan salon sporlarındaki temsilcimiz Bozokspor ve futboldaki temsilcimiz Yozgatspor, bugün ciddi bir sınav verecekler. Bozokspor ve Yozgatspor bugün oynanacak karşılaşmalardan mutlak galip gelmek ve kötü gidişi durmak isteyecekler. Bozokspor’un tecrübeli Başkanı Cenker Doğan ve Teknik Direktör Fatih Şahin, son haftalarda oynadıkları karşılaşmaları kaybetmelerinin iyi olmadığını, bu durumdan kendilerinin de rahatsız olduklarını belirterek, iyi bir hazırlık dönemi geçirdik, bugün yapacağımız karşılaşmayı mutlak surette kazanacağız dedi. Bozokspor takım olarak iyi bir ekip olduklarını ancak sebepsiz bir takım sıkıntılar yaşadıklarını, bununda sonucu maçlara yansımasıyla kötü bir süreç yaşadıklarını söyleyen Teknik Direktör Şahin, bugün şeytanın bacağını kıracağımıza inanıyorum, futbolcularımıza güveniyorum dedi.
Yozgatspor Teknik Direktörü Feridun Dündar ise, yarın oynanması gereken maçın bugüne alınmasının daha iyi olduğunu, alacakları üç puana bir gün önce kavuşmanın sevincini hep birlikte yaşayacaklarını, alacakları puanları taraftarlarına armağan edeceklerini söyledi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19