""

Taraftardan muhteşem destek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:39

Taraftardan muhteşem destek

Yozgat Bozokspor Hentbol Takımının Süper Ligin yenilgisiz lideri Beşiktaş Mogaz’la oynadığı maçta tam anlamıyla tribün şov vardı.

Taraftardan muhteşem destek
Son Güncelleme :

27 Şubat 2017 - 7:00

Takımlarını desteklemek için Rıza Kayaalp Spor Salonu’na akın eden 2 bin’in üzerinde taraftar, hem tezahüratları, hem takımlarını ateşlemek için verdiği desteği maç sonuna kadar hiç kesmedi. Naklen yayınlanan maçta Yozgat’ta salon sporlarına gösterilen ilginin büyüklüğünü de gösterme imkanı bulan taraftar kendilerine zafer yaşatmasa bile maç sonunda takımlarını, sporcular da taraftarı ayakta alkışladı. Hentbol Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında Yozgat Bozokspor lider Beşiktaş Mogaz’la karşı karşıya gelirken tribünleri dolduran her iki takım taraftarı da tribünlere renk kattı.
Yozgat Bozokspor’u bu zorlu maçta yalnız bırakmamak için genci, yaşlısı, kadını erkeği herkes maçın oynanacağı Rıza Kayaalp Spor Salonu’na akın etti. Maç öncesinde tribünlerde şov yapma sözlerini yerlerine getirmek için Cadde Taraftarlar Grubu başta olmak üzere diğer taraftar gruplarının üyeleri de tribünlerdeki yerlerini alarak Bozokspor’a gönülden destek verdiler. Karşılaşma öncesinde ve içerisinde takımlarını motive etmek, rakip takımın konsantrasyonunu olumsuz etkilemek için çaba sarfeden taraftarları Belediye Bandosu da marşları ile coşturdu.
Yozgat’ı Türkiye’ye tanıtmak, salon sporlarına gösterilen ilginin büyüklüğünü gözler önüne sermek ve centilmenliğinin ne denli büyük olduğunu ispatlamak için çaba sarfeden taraftar, centilmenlikten de bir dakika ayrılmadı. 60 dakika boyunca küfür, kötü tezahüratın olmadığı maçta verdiği desteğe rağmen Avrupa’nın önde gelen takımı Beşiktaş’a 31-28 yenilse de taraftar, gösterilen mücadeleden dolayı takımını bağrına bastı. Maç sonrasında takımlarını tribünlere çağırarak alkışlayan taraftara oyuncular da aynı şekilde karşılık verdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19