""

Tarım Müdürlüğünde emektar personellerine veda yemeği « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 02:20

Tarım Müdürlüğünde emektar personellerine veda yemeği

Yozgat İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, emekli olan İhsan Türkmen ve Songül Taşdan adlı iki personeline veda yemeği düzenledi.

Tarım Müdürlüğünde emektar personellerine veda yemeği
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2017 - 7:00

Yemeğe, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir, şube müdürleri ve personeller katıldı.
Emekli olan personeller kendilerine yönelik böyle bir etkinlik düzenledikleri için İl Müdürü Özdemir ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ziyaattin Özdemir, çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduklarını belirterek, bugün emekli olan iki personelinin kurumlarına ve Yozgat halkına büyük hizmetlerde bulunduklarını söyledi. Özdemir, emekli olan Türkmen ve Taşdan’a bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.Yemek sonrası Türkmen ve Taşdan’a İl Müdürlüğü personelleri tarafından alınan çeşitli hediyeler takdim edildi. Daha sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.