""

Tartıştığı ablasını levye ile vurarak öldürdü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 03:05

Tartıştığı ablasını levye ile vurarak öldürdü

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde B.D. (20), evlerinin bahçesinde tartıştığı ablası H.D.(30)’yi kafasına levye ile vurarak öldürdü. H.D.’nin cenazesi Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cinayet zanlısı B.D. jandarma tarafından gözaltına alındı.

Tartıştığı ablasını levye  ile vurarak öldürdü
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2017 - 7:00

Akdağmadeni İlçesine bağlı Oluközü Beldesinde aynı evde yaşayan Halime D. ile kardeşi B.D., evlerinin bahçesinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.D, elindeki levye ile ablası H.D’nin kafasına vurarak öldürdü.
Komşuların durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen gelen ekipleri Halime D.’nin öldüğü belirledi.
Halime D’nin cenazesi savcının yaptığı incelemenin ardından Akdağmadeni Devlet Hastanesi morguna konuldu. B.D. ise Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.