""

Tasarruf Tedbirleri toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:47

Tasarruf Tedbirleri toplantısı yapıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Tasarruf Tedbirleri konulu 2024/7 Sayılı Genelge çerçevesinde, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın başkanlığında Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve kurum amirlerinin katılımıyla Tasarruf Tedbirleri Toplantısı düzenlendi.

Tasarruf Tedbirleri toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2024 - 17:14

Toplantıda, Tasarruf Tedbirleri kapsamında yapılacak çalışmalar ele alındı. Ülke genelinde ekonomik istikrarın ve sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması amacıyla alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıda, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması üzerine görüşmeler yapıldı. Vali Özkan, tasarrufun önemini vurgulandığı toplantıda, kamu harcamalarının kontrol altında tutulması ve israfların önlenmesi için alınacak önlemler konusuna değindi./Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.