""

Tek derdimiz memlekete hizmet etmek « Yeniufuk Gazetesi

16 Mayıs 2024 - 21:43

Tek derdimiz memlekete hizmet etmek

Yeniden Refah Partisi tarafından Ankara’da belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen “Teşekkürler Türkiye” programına katılan Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, “Tek derdimiz memlekete hizmet etmek” dedi.

Tek derdimiz memlekete hizmet etmek
Son Güncelleme :

29 Nisan 2024 - 18:30

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yozgatlıların tercihlerini Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisinden yana kullandığını ve Türkiye genelinde büyük bir başarı elde ettiklerini anlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve Yozgatlılara teşekkür etti.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın konuşmasından sonra söz alan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan;
“Değerli kardeşlerim 30 yıl önce 27 Mart 1994 mahalli seçimlerinde Refah Partisi’nin belediye başkan adayı olarak Yozgat’ta siyasete başladık. 1994 seçimlerinde ufak bir farkla seçimi kaybettik. Sonrasında 1995 yılında yapılan genel seçimlerde yine Refah Partisi’nin Yozgat Milletvekili olarak rahmetli hocamla birlikte Yozgat’ımıza ve Türkiye’mize hizmet etme imkanımız oldu. Tabii ki 30 yıl sonra tekrar Yeniden Refah Partisi’nin bir mensubu olarak Yozgat’a belediye başkanı olmak, Yozgat’ımıza hizmet edebilmek benim için çok büyük bir şeref, çok büyük bir onur. Bu tür imkanlar güzel şeyler yapabilmek için güzel hedeflere ulaşabilmek için bir fırsattır.
Tabii ki kimileri bu imkanları bir imkan olarak görür. Kimileri de bir fırsat olarak görür. Kimileri millete hizmet etmek için görür, kimisi de kendilerine, yakınlarına hizmet edebilmek için etrafına, çevresine hizmet edebilmek için bir fırsat olarak görür. Bizim tek niyetimiz memleketimize hizmet etmek. Az önce genel başkanımız da ifade etti. 1989 ve 1994 yıllarındaki süreçte kazanılmış olan birkaç tane belediye, il belediyesi, birkaç tane ilçe belediyesi daha sonrasında Türkiye’de milli görüş iktidarının yolunu açtı. O belediyeler benim için hep örnek oluşturdu. O belediyelerde hep güzellikler başladı. Onlardan birisi de o zaman gene Şanlıurfa belediyemizdi. Şimdi biz Yozgat olarak ona eklenmiş olduk.
Milli görüşün bu yeni döneminde Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa ve Yozgat başta olmak üzere Yeniden Refah Partili belediye başkanı kardeşlerimizle birlikte milli görüşün yeniden iktidar olma yolunu açma noktasında hedef çalışmaları yapabilirsek, bu noktada bir fayda olursa, bir gayretiniz olursa bizim için en büyük onur, en büyük şerefte bu olur” ifadelerine yer verdi.
/ Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.