""

Temsilcilerimiz 6’ncı grupta « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 21:29

Temsilcilerimiz 6’ncı grupta

2022-2023 sezonu Bal Ligi grupları belirlendi. Bu sezon ligde yere alacak olan temsilcilerimiz Yozgatspor 1959 FK ile Yozgat Belediyesi Bozokspor’un de yer alacağı gruplar belli oldu. Her iki takımda 6’ncı grupta yer alacak.

Temsilcilerimiz 6’ncı grupta
Son Güncelleme :

23 Ağustos 2022 - 17:17

Yozgatspor 1959 FK ile Yozgat Belediyesi Bozokspor’un yer aldığı grupta bulunan takımlar ise şöyle: “Kayseri (Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor), Kayseri (Talasgücü Belediyespor), Yozgat (Yozgat Belediyesi Bozok), Yozgat (Yozgatspor 1959 FK), Aksaray (Eskil Belediye Spor), Çorum (Osmancık Belediyespor), Kırıkkale (Yahşihanspor), Kırşehir (Mucurgücü Spor), Nevşehir (Suvermez Kapadokya Spor), Niğde (Niğde Belediyespor)”
6’ncı grupta üç tane de Ankara takımı yer alacak. Grupta yer alacak Başkent takımları ise kura ile belirlenecek.


Amatör İşlerden Sorumlu TFF İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez başkanlığında toplanan Bölgesel Amatör Lig çalışma grubu, 2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplarını belirledi.
80 ilden 196 takımın katılacağı Bölgesel Amatör Lig, 14’er takımın yer aldığı 14 gruptan oluştu.
Grup müsabakaları sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan on dört takımın karşılaşacağı Play-Off müsabakalarının ardından, dokuz takım TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.
01-02 Ekim 2022 tarihlerinde başlayacak olan 2022-2023 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi ise Eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. / Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19