""

TEOG Türkiye Birincisi Boğazlıyan’dan « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:08

TEOG Türkiye Birincisi Boğazlıyan’dan

TEOG Türkiye Birincisi Boğazlıyan’dan
Son Güncelleme :

18 Ocak 2017 - 7:00

Boğazlıyan İMKB Şükran Ana Ortaokulu Öğrencisi Yusuf Enes Şahingöz 2017 TEOG 1. Dönem Sınav sonucuna göre Türkiye birincileri içerisinde yer aldı.
Yusuf Enes Şahingöz TOG 1. Dönem sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı. Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ, TEOG birincisi Yusuf Enes Şahingöz ve Okul Müdürü Gökhan Yağmur ile birlikte Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu’nu makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bozdağ Hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek “Kollektif bir şuur içerisinde okul, aile, öğrenci birlikte yapılan çalışmaların ilçemizde bu gibi neticeler vererek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ederim” dedi. Boğazlıyan Kaymakamı Davut Sinanoğlu TEOG 1. Dönem Sınavında Türkiye birinciliğini paylaşan Yusuf Enes Şahingöz’ü başarından dolayı tebrik ederek “Başarılı öğrencimiz Yusuf Enes, sosyal ve kültürel alandaki başarılarını derslerinde ve TEOG sınavında göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, ikinci dönem yapılacak sınavda ilçemizdeki diğer öğrencilerimizin de benzer başarılar göstereceğini bekliyorum” dedi. Kaymakam Sinanoğlu, TEOG birincisi Yusuf Enes Şahingöz’ü altın hediye ederek ödüllendirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Anonim 18 Ocak 2017 / 18:42 Cevapla

Tebrik ediyorum Başarılarınızın devamını diliyorum