""

TERÖRÜ LANETLEDİK « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:08

TERÖRÜ LANETLEDİK

Yozgat Ülkü Ocakları İstanbul’da gerçekleşen terör saldırısını protesto etti. Yaklaşık bin kişinin katıldığı protesto yürüyüşünde teröre lanet yağdırıldı.

TERÖRÜ LANETLEDİK
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığı tarafından düzenlenen “Terörü Lanet” yürüyüşüne MHP İl Başkanı Ethem Sedef, Ülkü Ocakları Başkanı Duran Küçükduman, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık grup, Türk Bayraklarıyla Yimpaş AVM’ye kadar yürüdü. Yaklaşık bin kişilik grup yürüyüş esnasında “Şehitler ölmez vatan bölünmez, Polise kalkan eller kırılsın” sloganları attı. Yürüyüş sonunda tekrardan Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan grup, burada saygı duruşunda bulundu arkasından ise İstiklal Marşı okudu.
İstiklal Marşının ardından açıklamalarda bulunan Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Duran Küçükduman, 10 Aralık akşamı İstanbul’da yapılan bombalı saldırıyı lanetlemek üzere bu yürüyüşü gerçekleştirdiklerini söyledi.
Küçükduman, “Bugün Yozgat sokaklarında hainlere net bir şekilde teröre, teröriste vatan hainlerine asla boyun eğmeyeceğiz mesajını vermiş bulunuyoruz. Yüce milletim bir senede 17 kez bombalı saldırıya uğramış, hain darbe girişimi gerçekleştirilmiş, bu eylemlerde 528 canımız şehadet şerbetini içmiştir.
Hainler cennet ülkemizi iç savaşa sürüklemek ve parçalamak için var kuvvetleriyle saldırıya geçmiş bulunmaktalar.
Karşımızda alfabenin bütün harflerini kullanarak oluşturulmuş terör örgütleri bulunuyor. PKK, FETÖ IŞİD, TAK, DHKP-C ve onlarcası. Biz biliyoruz ki fedakar polisimiz, askerimiz canlarını ortaya koyarak onlarla mücadele ediyorlar” dedi.
Küçükduman ayrıca, Halep’te zulme uğrayan vatandaşlar için Yozgat Ülkü Ocakları olarak bugünden itibaren yardım kampanyası başlattıklarını dile getirdi. Küçükduman son olarak yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların Ülkü Ocakları’na yardımlarını bırakabileceklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.