""

Tezcan 3 Aralık’ta Yozgat’ta « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 04:50

Tezcan 3 Aralık’ta Yozgat’ta

Memur Sen Yozgat İl Temsilciliği tarafından Yozgat’a davet edilen Gazeteci Yazar Fatih Tezcan, 3 Aralık Cumartesi günü Memur Sen İl Temsilciliğince Yozgat Belediyesi Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenecek konferansa konuşmacı olarak katılacak.

Tezcan 3 Aralık’ta Yozgat’ta
Son Güncelleme :

02 Aralık 2016 - 7:00

Memur-Sen Yozgat İl Temsilcisi Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada 15 Temmuz FETÖ darbesini ilk haber veren isim olarak hafızlarda yer edinen Gazeteci Yazar Fatih Tezcan’ın Cumartesi günü akşam saat 19:00’da düzenleyecekleri konferansa konuşmacı olarak katılacağını belirtti.
İl Temsilcisi Şerefli, gazeteci yazar Tezcan’ın konferansta, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi ve sonrasında yaşanan süreçle ilgili önemli konuşma yapacağını belirterek ülke gündemine ilişkinde açıklamalarda bulunacağını ifade etti. Şerefli, 3 Aralık Cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak olan konferansa Yozgatlıları davet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.