""

TFF’den şehit ailelerine anlamlı destek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 18:35

TFF’den şehit ailelerine anlamlı destek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), şehit ailelerine iletilmek üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 3 Milyon TL bağışta bulunacağını açıkladı.

TFF’den şehit ailelerine anlamlı destek
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

TFF internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 13 Aralık 2016 tarihinde yaptığı toplantıda Emniyet Genel Müdürlüğü’ne 3 milyon TL bağış yapılmasına karar verdi. Vodafone Arena Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş-Bursaspor müsabakası sonrası yapılan hain saldırının ardından alınan karara göre, bu yardım adı geçen müsabakada güvenliği sağlamak üzere görevde bulunurken şehit ve gazi olan personelin ailelerinin yanı sıra tüm şehit ve gazi polis ailelerinin de yararlanması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’ne iletilecek.
Hain terör saldırısında hayatını kaybeden polis ve sivil şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; ailelerine, Emniyet Teşkilatı’na, Milletimize başsağlığı, yaralı polis ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19