""

Ticaret Borsasından Başkan Arslan’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:45

Ticaret Borsasından Başkan Arslan’a ziyaret

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli ve Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz öncülüğünde yaklaşık 20 kişilik grup Belediye Başkanı Kazım Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsasından Başkan Arslan’a ziyaret
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2017 - 8:49

Yozgat’ta zahirecilik yapan heyet üyeleri Başkan Arslan’a Yozgat merkez de “Buğday Pazarı” bulunmaması ve Çapanoğlu Camii etrafında bulunan alanların da yıkılması nedeniyle mağdur olduklarını dile getirdiler.
Bu mağduriyeti gidermek adına Ticaret Borsası’na ait arsayı buğday pazarına tahsis edebileceklerini belirten Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, “ Tüccarlarımızın mağduriyetini gidermek için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Borsamıza ait ilimiz Azizli Bağları Mahallesinde, TMO karşısında yer alan 15.400 metre karelik arsamızı “Buğday Pazarı” yapımı için tahsis etmeye hazırız. Bu alana kantarımızı, eleme tesisimizi, laboratuvar binamızı ve depolarımızı yapalım. Tahıl, yem ya da un alıp satan tüccarlarımızı toplayalım. Hem şehir merkezinden yoğunluğu azaltmış oluruz.” dedi.
SİZ BİZE BİZ SİZE YARDIMCI OLALIM ŞEHİR MERKEZİNDEN BİRLİKTE ÇIKALIM
Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, ziyaretlerinden dolayı başkan ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Arslan, “ Yozgat’ın esnafı bize kızıyor.
Yozgat hasta ama bu zamana kadar görmemişler ya da tedavi etmek için çalışmamışlar. Şuan şehir merkezi tıkandı ve mevcut yoğunluğu taşımıyor. Biz herkesin göz yumduğu sorunlara el attık. Bunları şahsi menfaatlerimiz için değil halkımızın menfaati ve gelecekte çocuklarımızın rahat etmesi için yaptık. Büyük Cami dibinde zahirecilik mümkün değildi bu nedenle buralardaki dükkanları kaldırmak durumunda kaldık. Zahireciliğin şehir dışına taşınması gerekmektedir. Bu nedenle Sayın Erkekli’nin ifade ettiği düşüncelere katılıyorum. Şehir merkezinden birlikte çıkalım. Siz bize, biz size yardımcı olalım. Düğmeye basın ve projenizi hazırlayın biz de gerekli takibatı yapalım. Belediye olarak bu işin her safhasında maddi manevi destek verip yanınızda olalım.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.