""

Ticaret Borsasından Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerine büro « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:44

Ticaret Borsasından Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerine büro

Yozgat Ticaret Borsası tarafından Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerine Temsilcilik Bürosu açıldı.

Ticaret Borsasından Çekerek  ve Akdağmadeni ilçelerine büro
Son Güncelleme :

21 Haziran 2017 - 7:00

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, “Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerinde faaliyete geçen temsilcilik bürolarının üyelere ve çiftçilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Erkekli, “Mübarek Ramazan ayında da faaliyetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Merkez, Şefaatli, Sorgun, Sarıkaya, Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerimizde iftar organizasyonları düzenledik. Üyelerimizle bir araya geldik ve sorunlarını dinledik. Çekerek ve Akdağmadeni İlçelerimizde bulunan üyelerimizin daha öncede dile getirmiş oldukları talepleri doğrultusunda temsilcilik bürolarının açılması için gerekli çalışmaları başlatmıştık. Yapılan hazırlık çalışmaları neticesinde üyelerimizle istişareli olarak temsilciliklerimiz için uygun konumlar belirlendi, gerekli hazırlıklar yapıldı ve temsilciliklerimizin açılışını gerçekleştirdik. Üyelerimize ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Bizler üyelerimizin taleplerini yerine getirerek onlara hizmetler sunmak için buradayız ve gücümüzün yettiğince de devam edeceğiz.”
Yozgat Ticaret Borsasının Ramazan ayında da yardımlarına devam ettiğini söyleyen Erkekli, “Yozgat Ticaret Borsası, bu Ramazan ayında da yardımlarına devam etti. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) katkılarıyla hazırlana 40 bin TL değerindeki 800 adet gıda paketi ihtiyaç sahiplerine mübarek Ramazan başında ulaştırıldı. Katkılarından dolayı TOBB Başkanı RifatHisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz.
Mübarek Ramazan ayında bir nebze olsun ihtiyaç sahiplerine destek olmak için elimizden geleni yaptık. Bunu yaparken de mümkün olduğu ölçüde hassasiyet gösterdik ve insanları rencide etmeden hareket ettik. Daha önce belirlemiş olduğumuz listeler doğrultusunda amacına uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerine tek tek paketleri ulaştırdık.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.