""

Tokat’ta dolandırdılar Yozgat’ta yakalandılar « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 08:58

Tokat’ta dolandırdılar Yozgat’ta yakalandılar

Tokat’ın Turhal İlçesinde kendisini polis/savcı olarak tanıtıp FETÖ/PDY üyesi ile bağlantın var diyerek 72 yaşındaki D.A, isimli şahsın 43 Bin TL’sini dolandıran İ.D.(33), H.B. (23) ve R.A. (30) adlı şüpheliler Yozgat’ta yakalandı. Şüpheliler Tokat Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tokat’ta dolandırdılar  Yozgat’ta yakalandılar
Son Güncelleme :

20 Nisan 2017 - 8:50

Yozgat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Tokat’ın Turhal İlçesinde kendilerini polis/savcı olarak tanıtıp, FETÖ/PDY üyesi ile bağlantın var diyerek 72 yaşındaki D.A, isimli vatandaşın 43 Bin TL’sini dolandıran İ.D.(33), H.B. (23) ve R.A. (30) adlı şüpheliler Yozgat’ta 06 Plakalı otomobil içerisinde dolandırdıkları 43 Bin TL para ile birlikte yakalanarak Tokat İl Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.
3 Şüpheli Tokat Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.