""

Trafik kazası; 1 ölü 3 yaralı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:36

Trafik kazası; 1 ölü 3 yaralı

Yozgat’ın Yerköy İlçesine bağlı Sekili Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Doğan Kaya yaralanırken, kayınvalidesi yaşamını yitirdi. Kazada oğlu ve kayınbabası da yaralandı.

Trafik kazası; 1 ölü 3 yaralı
Son Güncelleme :

12 Nisan 2021 - 13:04

Edinilen bilgiye göre; Ankara’dan Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesine gitmekte olan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Doğan Kaya (54) idaresindeki 06 BZA 171 Plakalı otomobil, Yerköy İlçesi Sekili Köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, Savcı Kaya ile birlikte kayınbabası İdris Erdem (75) ve kayınvalidesi Sabiha Erdem (75) ile oğlu Enes Kaya yaralandı. Yaralılar, Yozgat Şehir Hastanesi ve Yerköy Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı. Sabiha Erdem, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.