""

Trafik tedbirleri toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:41

Trafik tedbirleri toplantısı yapıldı

Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz başkanlığında, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akpınar ve ilgili kurum müdürleri ile yetkililerin katılımıyla kış mevsimi trafik tedbirleri toplantısı düzenlendi. Toplantıda, olumsuz hava şartlarına karşı alınacak tedbirler ve trafik güvenliği konuları ele alındı.

Trafik tedbirleri toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

29 Kasım 2023 - 18:30

Trafik kazalarının kış mevsimi koşullarında artma eğiliminde olduğu düşünülerek gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla alınacak önlemler tartışıldı. Kaymakam Topuz, ilgili kurumların ve personelin koordineli bir şekilde çalışarak aksaklıklara izin vermemesi gerektiğini belirterek, kamu kurumları arasında iş birliği çağrısında bulundu.
Toplantıda, 1 Aralık itibariyle yürürlüğe girecek olan kış lastiği uygulamasına da vurgu yapıldı. Kaymakam Topuz, vatandaşlardan kış ekipmanlarını araçlarından ayırmamalarını ve kış lastiği kullanımına özen göstermelerini istedi.
Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz, “Uyacağımız her kural bizleri hem hayata hem de sevdiklerimize bağlıyor. Tüm vatandaşlarımızdan önemle ricada bulunuyoruz. Lütfen kış ekipmanlarını araçlarımızdan ayırmayalım. Tüm kurumlarımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için elinden gelen gayreti gösteriyor. Ancak vatandaşlarımızın da bireysel önlemlerini almaları önem arz ediyor” dedi. Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.