""

‘Trafikte Yaşam Siber Zorbalık’semineri « Yeniufuk Gazetesi

13 Mayıs 2024 - 18:33

‘Trafikte Yaşam Siber Zorbalık’semineri

Sarıkaya ilçesinde, Yozgat Emniyet ve Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından “Trafikte Yaşam ve Siber Zorbalık” semineri gerçekleştirildi.

‘Trafikte Yaşam Siber Zorbalık’semineri
Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 16:43

Sarıkaya Sarızeybek Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz Sinema salonunda gerçekleşen etkinlik, 10. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.
Seminerde, asayiş olaylarına ilişkin önemli bilgilerin paylaşılmasının yanı sıra trafikte yaşamın önemi ve siber zorbalık konularına da değinildi. Özellikle gençlerin günlük hayatta karşılaşabilecekleri riskler ve tehlikeler konusunda bilinçlendirme amaçlandı.
Seminerin son bölümünde ise öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında soruları cevaplandırıldı. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen söyleşi, öğrencilerin aktif katılımıyla oldukça verimli geçti.
Etkinliğe katılan öğrenciler, trafik kuralları ve siber zorbalık gibi konularda daha bilinçli ve hazırlıklı olmanın önemini vurguladılar. Ayrıca, emniyet güçlerinin bu tür bilgilendirme etkinliklerinin gençlerin güvenliği ve refahı için son derece önemli olduğunu belirttiler.
Yozgat Emniyet ve Jandarma Komutanlığı personelleri, bu tür seminerlerin gençlerin bilinçlenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması açısından büyük önem taşıdığını ifade ettiler. Benzer etkinliklerin düzenli olarak gerçekleştirilmesinin planlandığı da belirtildi./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.