""

TSO’dan Abide iş Hanı esnafı için yardım kampanyası « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 06:33

TSO’dan Abide iş Hanı esnafı için yardım kampanyası

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Abide İş Hanında çıkan yangından dolayı zarar gören iş yeri sahipleri için yardım kampanyası başlattı.

TSO’dan Abide iş Hanı esnafı için yardım kampanyası
Son Güncelleme :

09 Eylül 2017 - 7:00

Yozgat TSO Başkanı Metin Özışık, beraberinde Genel Sekreteri Ziya Saydam ve Ticaret Sicil Müdürü Mehmet Ali Can Yozgat Abide İş Hanında çıkan yangın sebebi ile zarar gören, kullanılamaz duruma gelen dükkânları yerinde inceleyerek iş yeri sahiplerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özışık, pekçok dükkanın kullanılamaz hale gelmesinden dolayı işyeri sahiplerine üzüntülerini dile getirdi.
Özışık, “Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası olarak Abide iş hanında meydana gelen yangın sonucu zarar gören esnafımıza yönelik bir yardım kampanyası başlattık. Bu kapsamda Yozgat Ziraat Bankasında ayrı bir hesap açılmıştır. Yozgat halkının duyarlı olacağını ve ellerinden gelen yardımı yapacağını düşünüyorum.
Esnaf, bizim esnafımız. Gerek bir sivil toplum kuruluşu olarak gerekse bir Yozgatlı olarak esnafımızın zor zamanında yanında olmamız gerekiyor. Bu sebeple biz Oda olarak 1000 TL yardımda bulunduk. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.