""

Tüketiciler Derneğinden Vali Yurtnaç’a ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:26

Tüketiciler Derneğinden Vali Yurtnaç’a ziyaret

Yerköy Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Erdoğan, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve Tüketiciler Haftası dolayısıyla Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ı ziyaret ederek tüketiciler günün kutladı.

Tüketiciler Derneğinden Vali Yurtnaç’a ziyaret
Son Güncelleme :

18 Mart 2017 - 7:00

Hüseyin Erdoğan, ziyarette Vali Yurtnaç’a derneğin çalışmaları konusunda bilgiler verdi.
Eerdoğan, “ Dernek olarak “Doğan her canlının bir tüketici olduğun’a” inanıyoruz ve bu her bir canlının da Hakkının bulunduğunu, bu hakkı kimsenin aykırı şekilde kullanmasını istemiyoruz.
Bu kapsamda tüm tüketicilerin ücretsiz avukatlığını yapıyoruz.”dedi.
Vali Kemal Yurtnaç’ta vatandaşların bu gibi konularda daha bilinçli olmaları gerektiğini vurguladı. Yurtnaç, “Özellikle bilinçli toplum için gönüllü kuruluş olan Tüketici Derneği önemli bir görevi yerine getirmektedir. Kendilerine bu gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Tüketiciler günlerini kutluyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.