""

Tüketiciler günü kutlandı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:20

Tüketiciler günü kutlandı

Yerköy Tüketicileri Koruma Derneği, geleceğin büyükleri olan öğrencileri bilinçlendirmek için Okullarda Konferanslar düzenliyor.

Tüketiciler günü kutlandı
Son Güncelleme :

16 Mart 2017 - 7:00

Yerköy Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Erdoğan yaptığı açıklamada; Geleceğimiz olan genç nesilleri çok önemsediklerini, önemsenen bu nesil için de bir sorumluluk gereği Dernek olarak Bilinçli Tüketicinin büyük önem taşıdığına inandıklarını, bu amaç doğrultusunda da Yerköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Yerköy Genelindeki Tüm Okullarımızda Öğrencilere yönelik Konferanslar düzenlediklerini belirterek büyük faydalar sağlayacaklarını umut ettiklerini söyledi.
Hüseyin Erdoğan; “Yerköy genelinde, 06/03/2017—20-03/2017 tarihleri arasında, 24 Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin büyük çoğunluğunu Bilinçli Tüketici konusunda eğitimle bilgilendirmeye çalıştıklarını“ söyleyerek , bu bilinçlendirme konferanslarının geçmiş yıllarda da yapıldığını, yapılan bu çalışmaların geri dönüşüm ürününü de Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde gördüklerini açıkladı.
Hüseyin Erdoğan, 15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve takip eden Tüketiciler Haftası Münasebetiyle yapılan faaliyetlerden biri olan Konferanslardan sonra, İlçe genelinde farkındalık yaratmak amacıyla Çeşitli kategorilerde Tüketici Ödülleri vereceklerini belirterek tüm Tüketicilerin, 15 Mart Dünya Tüketiciler gününü kutladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.