""

TüMSiAD’dan seminer « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:17

TüMSiAD’dan seminer

Tüm Sanayici İşadamları Yozgat Şubesi (TÜMSİAD) tarafından, esnaf ve işadamlarına yönelik ‘Devlet Destek ve Hibeleri’ konulu seminer düzenlenecek.

TüMSiAD’dan seminer
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2017 - 7:00

Konuya ilişkin açıklama yapan TÜMSİAD Yozgat Şube Başkanı Ali Çatar, seminerin 16 Mayıs 2017 Salı günü Bilal Şahin Kültür Merkezi’nde yapılacağını söyledi. Çatar, seminerde konuşmacı olarak TÜMSİAD Proje Yönetim Merkezi Komite Üyesi Adnan Kahraman, Devlet Hibeleri Uzmanı Caner Karadağ ve Proje Uzmanı Muammer Eruz’un yer alacağını kaydetti.
Seminerin ardından, soru cevap bölümünde katılımcıların merak ettiği soruların cevaplandırılacağına değinen Başkan Çatar, “ KOBİ’lerin sıkıntılarına çözümler üretmek amacıyla, TÜMSİAD Genel Merkezimizde Proje Yönetim Merkezi kurulmuştur. Proje yönetim merkezinden gelen arkadaşlarımız, TÜMSİAD üyelerinin devlet hibe ve desteklerinden azami ölçüde yararlanabilmeleri ve bilgi sahibi olabilmeleri için sunumlar yapacaklar” ifadelerini kullandı. Çatar, seminer sonunda bilgi veren uzmanlara plaket, katılımcılara da sertifika verileceğini sözlerine ekledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.