""

Turizmin Ekonomiye Katkısı Konuşuldu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:02

Turizmin Ekonomiye Katkısı Konuşuldu

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, şehrin gelişim ve kalkınmasında öncü olmak adına kamu kurumları ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Turizmin Ekonomiye Katkısı Konuşuldu
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2018 - 7:00

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sinan Çelik, şehrin gelişim ve kalkınmasında öncü olmak adına kamu kurumları ile işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ildeki kamu kurum ve kuruluşlarıyla istişare toplantılarına başlandı. Yozgat’ın kültür ve turizm alanında yapacağı yatırımlar, izlenecek yol, Yozgat’ın tanıtım noktasında ticari ve ekonomik faaliyetler ele alınarak geniş kapsamlı konuşuldu.
Toplantıya TSO Başkanı Sinan Çelik, İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Halıcı katıldı.
TSO Başkanı Sinan Çelik, turizm alanında yapılacak yatırımların rantibilitesini öne çıkararak, yatırımlar konusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi. Kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çeken Çelik, “Turizm, ticari ve ekonomik faaliyetleri etkileyeceğini bir alan olduğunu düşünüyoruz. Bu alanda yapılacak yatırımlar ve izlenecek yol konusunda çalışmalar içerisinde olacağız. Tanıtımlar da Yozgat ekonomisine katkıda sağlayacak önerilerde bulunacağız” dedi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Halıcı ile istişare toplantısı yaptıklarına değinen Çelik, kurumlar arasındaki ikili diyalogların sağlıklı bir şekilde sürdürülmesinin öneminin altını çizdi. Turizmin, şehrin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığını ve bunun ekonominin altyapısı olduğunu belirten Çelik, ilk toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydetti.
TSO olarak kamu kurumlarıyla sürekli işbirliği içerisinde olacaklarını dile getiren Çelik, kamu kurum temsilcileriyle sık sık bir araya geleceklerini vurguladı. Çelik, “TSO olarak bizim her zaman bakış açımız, şehrin her yönden kalitesinin artması şehre bir kuruş daha fazla girecek paranın, şehir ekonomisine katkı sağlayacak her türlü gelişmenin öncüsü, destekçisi olmak” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.