""

Türk Eğitim-Sen’den teröre tepki « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:40

Türk Eğitim-Sen’den teröre tepki

Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Seyfi Bayrak, İstanbul’daki hain saldırıya tepki göstererek, bir an önce idam yasasının çıkmasını istedi.

Türk Eğitim-Sen’den teröre tepki
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Türk Eğitim-Sen Yozgat Şube Başkanı Seyfi Bayrak “Canımız yanıyor. İçimiz acıyor. Millet olarak yaşadığımız acıyı dile getirmeye kelimelerin yetersiz kalıyor. Artık bu acılar bitsin, anaların, babaların, evlatların canları yanmasın, göz yaşları dinsin diyoruz” dedi.
Son yıllarda kargaşa, korku ve kaos oluşturmaya çalışan hain terör örgütünün bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini söyleyen Bayrak, “İstanbul Beşiktaş’ta ve Maçka parkında eş zamanlı olarak düzenlenen, Çevik Kuvvet polislerimizi hedef alan hain saldırıda 33’ü Polis 8 sivil, 41 vatandaşımız şehit olmuş, 155 vatandaşımız da yaralanmıştır” şeklinde konuştu. Bu ülkeyi kan gölüne çevirerek birlik ve beraberliğe darbe vurmak isteyenlerin başarılı olamayacakları söyleyen Başkan Bayrak, “Bilinmelidir ki bu milletin varlığı ve birliğine yönelik olarak yapılan her türlü saldırı bizleri birbirimize daha da kenetlemekte, saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. Şehit olan evlatlarımız bu vatan için canlarını verdiler. Artık sözün bittiği yere geldik. Yetkililerden icraat istiyoruz hem de en sert şekilde gerekli bütün yasaları çıkartıp idamı da getirerek akan kanın durdurulmalarını istiyoruz. Terör faaliyetlerinde parmağı olan,destekleyen yardım ve yataklık eden kim varsa; konumuna, makamına, yerine, gücüne bakılmaksızın herkes suçları ve kusurları ölçüsünde cezalandırılmalıdır. Türkiye Kamu-Sen Yozgat İl Temsilciliğine bağlı şubeler olarak İstanbul’da yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.