""

Türk Halk Müziği Yarışması sonuçlandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:05

Türk Halk Müziği Yarışması sonuçlandı

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Türk Halk Müziği Solo Ses Yarışması” programı sonuçlandı.

Türk Halk Müziği Yarışması sonuçlandı
Son Güncelleme :

24 Mayıs 2024 - 17:48

Programa, Sorgun Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen İzzet Görenli, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Sorgun Meslek Yüksekokulu Müdürü Oğuzhan Danış ve davetliler katıldı.
Bozok Üniversitesi Sorgun Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan yarışma saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Jüri üyeliğini müzik öğretmenlerinin yaptığı yarışmada Şehit Mücahit Erbaş Anadolu İmam Hatip Lisesinden Talha Tunahan Eroğlu birinci, Toki Şehit Musatafa Tekgül Anadolu Lisesinden Sehergül Doğan ikinci, Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesinden Ayşe Öz üçüncü oldu.
Dereceye giren öğrencileri ödüllendiren Kaymakam İhsan Emre Aydın, Genç sanatçılar, göz kamaştırıcı bir sahne performansıyla geleneksel ezgileri canlandırdığını ve seyircilere unutulmaz bir deneyim sunduğunu belirtti. İzleyicilere keyif dolu anlar yaşattıkları için Kaymakam Aydın, herkese teşekkür etti./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.