""

Türkeş, 99. ad gününde anıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:05

Türkeş, 99. ad gününde anıldı

Yozgat’ta Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş, 99. ad gününde Cumhuriyet Meydanı’nda hayatını ve siyasi yaşamını sergileyen 99 fotoğraf ile anıldı.

Türkeş, 99. ad  gününde anıldı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat Ülkü Ocakları Vakfı tarafından Milliyetçi Hareket Partisi’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için düzenlenen fotoğraf sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Yozgat’ta ilk kez gerçekleştirilen fotoğraf sergisi, Cumhuriyet Meydanı’nda 2 gün boyunca devam edecek.
Sergide Merhum Genel Başkan Türkeş’in hayatını anlatan fotoğrafların yer aldığını belirten Yozgat Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Duran Küçükduman, “Merhum Genel Başkan Alparslan Türkeş’in 99. ad gününde hayatını anlatan 99 fotoğrafı ile anma etkinliği düzenledik. Milyonlarca insana rol model olan Türk-İslam ülküsünün mimarı, Türk’ün Başbuğu Alparslan Türkeş’in gençlerimiz tarafından daha iyi tanınmasını sağlamak için böyle bir fotoğraf sergisi gerçekleştirdik. Maneviyat yüklü kutlu davamızın kurucusu olan Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’i 99. ad gününde bir kez daha minnetle anıyoruz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.