""

Türkiye Belediyeler Birligi üye seçimleri yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:30

Türkiye Belediyeler Birligi üye seçimleri yapıldı

Yozgat’ta yerel yönetimlerin temsilcileri bir araya gelerek Türkiye Belediyeler Birliği üye seçimlerini gerçekleştirdi. Yozgat Merkez, ilçe ve belde belediye başkanları ile meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda asil ve yedek üye seçimleri yapıldı.

Türkiye Belediyeler Birligi üye seçimleri yapıldı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2024 - 17:41

Toplantı, Bilal Şahin Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın doğal üye olarak katıldığı seçimlerde, Türkiye Belediyeler Birliği asil üyelikleri için önemli kararlar alındı.

Yapılan seçimlerde, asil üyeliklere Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın ve Yozgat Belediyesi Meclis Grup Başkanı Nuri Tinel, Türkiye Belediyeler Birliği asil üyeleri olarak belirlendi.

Yedek üyeliklere ise Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce ve Özükavak Belediye Başkanı Abdullah Gökçetürk seçildi. /Nazife EKİCİ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.