""

U14’de galip, Yerköy Volkan Spor « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:43

U14’de galip, Yerköy Volkan Spor

Akdağmadeni Gücü Spor U14 Takımı, evinde ağırladığı Yerköy Volkan Spor karşısında sahadan 3-4 mağlup ayrıldı. Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, karşılaşma sonrası konuk ekip Yerköy Volkan Spor oyuncularını ve teknik heyeti tebrik etti.

U14’de galip, Yerköy Volkan Spor
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 18:42

U14 Ligi’nde hafta sonu oynanan karşılaşmalar kapsamında Akdağmadeni Gücü Spor, evinde Yerköy Volkan Spor’u ağırladı.
Karşılıklı olarak centilmence oynanan karşılaşmada Akdağmadeni Gücü Spor U14 Takımı son dakikalarda yediği golle karşılaşmadan 4-3 mağlup ayrıldı.
“ÖNEMLİ OLAN DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİN KAZANMASI”
Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Akdağmadeni Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Aydoğmuş, centilmence oynanan karşılaşma dolayısıyla her iki ekibe de teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Spor dostluktur kardeşliktir. Skor ne olursa olsun maçın kazananı her zaman dostluk olacak. Aşırı rüzgarda oynanan, dostluk havasında geçen müsabakada skoru önde götüren Akdağmadeni Gücü U14 takımımız ikinci yarı son dakikalarda yediği golle 4-3 yenildi. Önemli olan dostluk ve kardeşliğin kazanması. Takım Koordinatörümüz İsmet Yaşar ve Antrenörümüz Hakan Altın’a sporculara verdiği güzel ahlaktan dolayı teşekkür ediyorum.
Ayrıca rakip takım Yerköy Volkan Spor U14 takımı oyuncularını centilmen oyunlarından dolayı kutluyor, oyunculara spor ahlâkı veren teknik heyeti kutluyorum.”/ Haber Merkezi

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19