""

Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım evi miniklerinden itfaiye ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 09:05

Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım evi miniklerinden itfaiye ziyareti

Yozgat Uçan Balon Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde kalan minikler, İtfaiye Haftası dolayısıyla kreş yetkilileri gözetiminde Yozgat Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Uçan Balon Kreş ve Gündüz  Bakım evi miniklerinden itfaiye ziyareti
Son Güncelleme :

11 Mart 2017 - 7:00

Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada çocukları tehlikelere karşı bilinçlendirmek amacıyla itfaiyeyi ziyaret ettiklerini belirtti. Olası tehlikeli bir durumda en büyük destekçilerinin itfaiyeciler olduğunu söyleyen Ünlüsoy, İtfaiye Müdürü Eyüp Albayrak ve personelinin haftasını kutladı. Ünlüsoy, “Miniklerimizin itfaiyenin yaptığı işleri öğrenmesi ve olası olaylarda itfaiyenin 110 nolu telefon numarasını öğrenmesini sağlamak amacıyla bu ziyaretimizi gerçekleştirdik.
Bu vesile zor ve meşakkatli bir görevi yerine getiren itfaiyecilerimizin haftasını kutluyorum.” dedi.
İtfaiye Müdürü Eyüp Albayrak’ta ziyaretlerinden dolayı Kreş Müdürü Tülay Ünlüsoy’a teşekkür ederek, miniklerle yakından ilgilendi. Albayrak, minik ziyaretçilerine çeşitli ikramlarda bulunarak itfaiyenin görevleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.