""

Uçar: Yozgat’ta teşkilatlanma süreceni tamamlama aşamasındayız « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 10:35

Uçar: Yozgat’ta teşkilatlanma süreceni tamamlama aşamasındayız

Demokratik Sol Parti (DSP) Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, parti teşkilatına yönelik yoğun bir çalışma süreci yaşadıklarını belirterek, il genelinde teşkilatlanma sürecini tamamlama aşamasına geldiklerini söyledi.

Uçar: Yozgat’ta teşkilatlanma süreceni  tamamlama aşamasındayız
Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 7:00

DSP Yozgat İl Başkanı Nevzat Uçar, yaptığı açıklamada, DSP Parti Meclisi Üyeleri ve Örgüt Kurulu Başkan Yardımcıları Nursel Kızılırmak ve Hikmet Aydemir’in de içinde bulunduğu bir heyetin, önümüzdeki hafta içerisinde Yozgat’a geleceğini belirterek, Yozgat ve ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirecek olan heyetin, ilçe yönetimleriyle tanışarak ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmaları hakkında bilgi alacağını ifade etti.
Uçar, “DSP Yozgat İl Yönetimi olarak Genel Merkezimiz ile yoğun bir trafik içerisindeyiz. İl genelinde yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde kısa bir sürede teşkilatlanma sürecimizi tamamlama aşamasına geldik.
Bu çalışmamız, Genel Merkezimiz tarafından da takdir ile karşılandı ve bu vesile ile ilçe teşkilatlarımız ile tanışma amaçlı bir ziyaret programı düzenlendi.
Önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleşecek ziyaret programına, DSP Parti Meclisi Üyelerimiz ve aynı zamanda Örgüt Kurulu Başkan Yardımcılarımız Sayın Nursel Kızılırmak ve Sayın Hikmet Aydemir katılacak.
Ziyaret, daha çok tanışma ve teşekkür amaçlı bir ziyaret olacak.” dedi.
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’ın da ilerleyen günlerde Yozgat’a geleceğini ifade eden İl Başkanı Uçar; “DSP Genel Başkanımız Sayın Önder Aksakal, Türkiye genelinde yeni oluşturulan il teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, önümüzdeki haftalarda yapılacak bir program ile Yozgat’a gelecek. DSP Genel Merkezi ve il teşkilatları olarak yarın yapılacak bir seçim için hazır hale gelme çabasındayız. Bu ziyaret ile ilgili duyurularımızı önümüzdeki günler içerisinde yapacağız.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.