""

Ülkü Ocağından 500 esnafa kapalı zarf içerisinde siftah « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 18:54

Ülkü Ocağından 500 esnafa kapalı zarf içerisinde siftah

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu’nun şehadete erdiğinde cebinden çıkan 35 kuruşun anısına ildeki 500 esnafa zarf içerisinde bir not kağıdı ve içerisine 35 kuruş para koyarak dağıttı.

Ülkü Ocağından 500 esnafa  kapalı zarf içerisinde siftah
Son Güncelleme :

11 Şubat 2017 - 7:00

Ülkücü gençler, içerisinde 35 kuruş para ve not kağıdı bulunan zarfı iş yerlerinin kapı altından ya da kapı kulpuna sıkıştırarak dağıtımını yaptı.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, yaptığı açıklamada Ülkücü Şehit Yusuf İmamoğlu’nun şehadete erdiğinde cebinden 35 kuruş çıktığını hatırlatarak onun anısına böyle farklı bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Küçükduman, “Ahde vefa imandandır. Ülkü ocakları Yozgat il başkanlığı olarak ilimizdeki 500 esnafımıza siftah paramızı bıraktık.Atalarımız “ Siftahı hayır duası ile alınan para berekettir “ derler.Ticaretinizin bereketli, rızkınızın bol olması temennisi ile atalar deyişinehürmeten günün ilk siftahını hayır dualarımızla bizler yapmak istedik.Yüce Yaradan’ın tüm esnaf ve sanatkârlarımıza Hazreti Peygamberimizinticaret ahlâkını vermesi temennisi ile hayırlı günler, helal kazançlar diler, Ülkücü Şehidimiz Yusuf İmamoğlu’nun şehadete erdiğinde cebinden çıkan 35 kuruşun anısına helal ve bereketli kazançlar dilerim.”diye temennide bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.