""

Ülkü Ocakları’ndan Engelliler Derneğine ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:51

Ülkü Ocakları’ndan Engelliler Derneğine ziyaret

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Yozgat Engelliler Derneğini ziyaret ederek engelli vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyip sohbet etti.

Ülkü Ocakları’ndan  Engelliler Derneğine ziyaret
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Ülkü Ocakları İl Başkanı Duran Küçükduman, burada yaptığı açıklamada engelli vatandaşların sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil de yılın her gününde hatırlanması gerektiğini söyledi. Küçükduman, “Unutmayalım ki toplumda her sağlıklı birey birer engelli olma potansiyeline sahiptir. Engelli vatandaşlarımızın toplumda daha fazla yer edinebilmesi için hepimize büyük görevler düşüyor. Birbirimize destek olduğumuz takdirde ancak engelleri hep beraber aşarız. Bu durum sadece engelli bireyleri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren bir konudur. Engellilik, sosyal hayatı engelleyen bir kusur değil, desteklenmesi gereken bir durumdur. Bu nedenle her fırsatta onları yanında eşit ve değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Unutmayalım ki hepimiz bir engelli adayıyız.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.