""

Ülkü Ocakları’ndan gıda paketi « Yeniufuk Gazetesi

3 Mayıs 2024 - 15:10

Ülkü Ocakları’ndan gıda paketi

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine gıda paketi yardımında bulundu.

Ülkü Ocakları’ndan gıda paketi
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 15:58

Yardımlaşma ve paylaşma duygusunun en yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleri dar gelirli ailelere gıda yardımı yapmaya devam ediyor.
Yozgat’ta düzenlediği kampanyalarla adından söz ettiren Ülkü Ocakları Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.
Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz “Yozgat Ülkü Ocakları olarak hem korana virüs sürecinde hem de Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere destekte bulunmak amacıyla hazırladığımız gıda paketlerini ailelerin evlerine ulaştırdık. Gıda paketleri için maddi yardımda bulunan, paketlerin hazırlanmasında, evlere ulaştırılmasında emeği geçen camiamıza ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederim” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.